Menü

A Miele mosógépek fejlődése

A Miele különféle háztartási berendezések gyártásával foglalkozik, melyek között igen nagy népszerűségnek örvendenek a Miele mosógépek .

A Miele különféle háztartási berendezések gyártásával foglalkozik, melyek között igen nagy népszerűségnek örvendenek a Miele mosógépek . A berendezések széles körű elterjedése az innovatív fejlesztésnek és a kedvező árnak tudható be. Vajon milyen fejlődésen mentek keresztül a mosógépek, hogy mára már az egyik legközkedveltebb márkának mondhatjuk?

A népszerű Miele márkaneve Carl Miele és Reinhard Zinkann nevéhez fűződik, akik 1899-ben létrehozták a cégüket. Akkoriban a cég neve még Miele & Cie Centrifugagyár volt. Mindössze 11 szakember dolgozott a Miele-nél.

  • 1901-ben még olyan mosógépeket gyártottak, amik tölgyfa dobbal és mosókereszttel voltak ellátva, ezt követően lendült fel a gyártás története igazán.
  • 1903-ban létrehozták a felsőingás gépet, ennek használatával már egyszerűbb volt a mosás.
  • 1911-től megjelentek az első elektromos motorral és centrifugával működő Miele mosógépek .
  • 1953-ban készült az első olyan masina, amelyen ablak volt, ebből fejlődött tovább az elöltöltős kivitelezés, ez számított a kezdetleges modellnek.

Mára kizárólag magas minőségű, a kor elvárásainak maximálisan eleget tevő berendezések készülnek. Ha szeretne Ön is profi minőségű Miele mosógépet , tekintse át kínálatunkat, és bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!

Miele mosógép

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog
blog comments powered by Disqus

Keresés

Kávéfőzők © powered by arukereso.hu